Infrarood verwarming


Zuinig, gezond en ecologisch... zo kan je best infrarood verwarming verwoorden. Als u op zoek bent naar een comfortabele en zuinige elektrische verwarming, dan is infrarood verwarming een ideale keuze voor u. Met onze vooruitstrevende infrarood panelen kiest u niet enkel voor een zuinige maar ook voor een gezonde verwarming met een moderne design. Infrarood panelen maken gebruik van vooruitstrevende technologieën en brengen de zon in uw woning.


Hoe werken infrarood panelen en is het zo zuinig?


Lage verbruik

Infraroodstraling werkt zoals de zon op onze aarde. Infrarood verwarming warmt door zijn aangename en gezonde straling de materialen in de ruimte op en de materialen geven op hun beurt de warmte af aan de omgeving. In plaats van dat de lucht wordt verwarmd, zal infrarood eerst de materie in de ruimte verwarmen...net zoals de zon dit doet maar zonder de ongezonde UV stralen. Op deze manier heeft u veel minder energie nodig om de ruimte op een zeer efficiënte en zuinige manier op te warmen. Hoewel voor vele mensen elektrisch verwarmen hand in hand gaat met een hoge energie kost, is met het gebruik van infrarood-verwarmingspanelen het tegendeel waar. Het is een uiterst efficiënte, kostenbesparende én ecologische manier om uw woning of werkruimte te verwarmen. U bespaart al snel 60% op verwarmingskosten. Het is dan ook een gegeerd product voor wie energiezuinig en ecologisch wil verwarmen.

 

Werking infrarood

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Energiezuinig

Door infrarood verwarming wordt de ruimte snel opgewarmd en houdt deze de temperatuur langer vast.

Gezond

Infraroodstralen hebben een helende kracht voor iedereen met spier- of gewrichtspijn.

Comfortabel

Infraroodstralen verwarmen eerst de personen en materialen in uw ruimte en daarna pas de lucht.

Voordelig

Voor elke budget is er een infrarood verwarming. Wij hebben een ruim aanbod aan infrarood verwarming.

Garantie

Onze infraroodpanelen hebben 5 jaar tot 10 jaar garantie.

Milieuvriendelijk

Met infraroodverwarming kan u heel precies beslissen welke ruimte hoeveel graden moet opwarmen.

 

Voordelen van infrarood verwarming


Infrarood panelen kunnen overal gebruikt worden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen: infrarood panelen zijn te verkrijgen in standaard wit of zwarte uitvoering maar zijn ook verkrijgbaar als krijtbord, spiegel, foto, ... panelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dankzij een ruime waaier aan afmetingen en verschillende vermogens is er voor elke toepassing een infrarood verwarming. Als u kiest voor een infrarood verwarming kiest u voor een zuinige manier van verwarmen en haalt u de zon in huis. Infrarood toestellen zijn gemakkelijk te installeren en werken volledig geluidloos. Er zijn geen kap- of breekwerken nodig.


Vraag een GRATIS offerte aan

 
Binnenhuisverwarming

Infrarood warmt geen lucht op zoals een klassieke verwarming maar verwarmt materie. Deze krachtige eigenschap zorgt voor zeer weinig verlies. Infrarood panelen plaatst u best aan het plafond waardoor de straling gelijkmatig verdeeld wordt over de volledige ruimte.


Vraag een GRATIS offerte aan

Bijverwarming

De meest gebruikte toepassing van infrarood is in de badkamer. Dankzij een snelle en aangename stralingswarmte is dit ideaal voor de badkamer omdat daar de gevoelstemperatuur altijd lager ligt. Een infraroodverwarming ingewerkt in een spiegel? Infrarood verwarming rekent professioneel af met luchtvochtigheid. Gedaan dus met aangealagen spiegels, schimmels en condens!.


Vraag een GRATIS offerte aan

Hoofdverwarming

Lange golf infrarood verwarming plaatst u best tegen het plafond. Zo kunnen de warmtestralen gelijkmatig de volledige ruimte opwarmen en heeft u geen verlies van warmte wanneer mensen de deuren open en dicht doen. De infrarood panelen kunnen afgestemd worden op de sfeer van uw zaak met o.a. spiegelpanelen, witte panelen of fotopanelen, al dan niet met LED verlichting.


Vraag een GRATIS offerte aan

Horeca verwarming

Krijgt u klachten van uw klanten dat uw terras te koud is? Of bent u op zoek naar extra verwarming voor de toiletten of een bepaalde koude hoek in uw zaak? Heeft u moeite om uw zaak warm te houden terwijl iedereen binnen en buiten loopt? Infraroodverwarming is exact wat u nodig heeft!


Vraag een GRATIS offerte aan

Bedrijfsverwarming

Wordt er in uw bedrijf nog met oude verwarmingsinstallaties gewerkt? Zijn er bepaalde ruimtes in uw bedrijf die moeilijk te verwarmen zijn zoals een inkomhal, een wachtruimte of een magazijn? Wenst u een besparing door te voeren op uw verwarmingskosten? Infrarood verwarming is een praktische, ecologische, duurzame en gezonde oplossing met tot 60 % minder verbruik!


Vraag een GRATIS offerte aan

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be