Infrarood verwarming


Zuinig, gezond en ecologisch zo kan je best infrarood verwarming verwoorden. Als U opzoek bent naar een comfortabele en zuinige elektrische verwarming, dan is infrarood verwarming een ideale en keuze voor u. Met ons vooruitstrevende infrarood panelen kiest u niet enkel voor een zuinige maar ook een gezonde verwarming met een moderne design. Infrarood panelen maken gebruik van vooruitstrevende technologiën en brengend de zon in uw woning.


Hoe werken infrarood panelen en is het zo zuinig?


Lage verbruik

Infraroodstraling werkt zoals de zon op ons aarde. Infrarood verwarming verwarmt door zijn aangename en gezonde straling de materialen in de ruimte op, en daarop geven de materialen de warmte af aan de omgeving. In plaats dat u lucht word verwarmd zal infrarood zoals de zon eerst de materie in de ruimte verwarmen zonder de ongezonde UV stralen. Op dit manier heeft u veel minder energie nodig om de ruimte op een zeer efficiënte en zuinige manier op te warmen. Hoewel vele mensen elektrisch verwarmen linken aan een hoge energie kost, is met het gebruik van infrarood-verwarmingspanelen het tegendeel waar. Het is een uiterst efficiënte, kostenbesparende én ecologische manier om uw woning, werkruimte te verwarmen. U bespaart al snel 60% op verwarmingskosten. Het is dan ook een gegeerd product voor wie energiezuinig en ecologisch wil verwarmen.

 

Werking infrarood

Wat zijn de voordelen van infrarood verwarming?

Energiezuinig

Door Infrarood verwarming wordt de ruimte snel opgewarmd en houdt de temperatuur langer vast.

Gezond

Infraroodstralen hebben een helende kracht voor iedereen met spier- of gewrichtspijn.

Comfotabel

Infraroodstralen verwarmen eerst de personen en materialen in uw ruimte en daarna pas de lucht.

Voordelig

Voor elke budget is er een infrarood verwarming. Wij hebben een ruim aanbod aan infrarood verwarming.

Garantie

Onze infraroodpanelen hebben 5 jaar tot 10 jaar garantie.

Milieuvriendelijk

Met infraroodverwarming kan u heel precies beslissen welke ruimte hoeveel moet opwarmen.

 

Voordelen van infrarood verwarming


Infrarood panelen kunnen overal gebruikt worden. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen, infrarood panelen zijn te verkrijgen in standaard wit of zwarte uitvoering maar zijn ook verkrijgbaar als krijtbord, spiegel, foto, ... panelen. Opties zijn oneindig en door een ruime keuze van afmetingen en verschillende vermogen is er voor elke toepassing een infrarood verwarming. Als u kiest voor een infrarood verwarming kiest u voor een zuinige manier van verwarmen en haalt u de zon in huis. Infrarood toestellen zijn gemakkelijk te installeren en werken volledig geluidloos. Er zijn geen kap of breek werken nodig.


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting

 
Binnenhuisverwarming

Infrarood warmt geen lucht op zoals een klassieke verwarming, maar verwarmt materie. Deze krachtige eigenschap zorgt voor zeer weinig verlies. Infrarood panelen plaatst u best aan het plafond waardoor de straling gelijkmatig verdeeld wordt over de volledige ruimte.


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting


Bijverwarming

De meest gebruikte toepassing van infrarood is in de badkamer. Dankzij een snelle en aangename stralingswarmte is dit ideaal voor de badkamer waar de gevoelstemperatuur altijd lager ligt. Een infraroodverwarming ingewerkt in een spiegel? Infrarood verwarming rekent professioneel af met luchtvochtigheid. Gedaan dus met schimmels en condens!.


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting


Hoofdverwarming

Lange golf infrarood verwarming plaatst u best op het plafond. Zo kunnen de warmtestralen gelijkmatig de volledige ruimte opwarmen en heeft u geen verlies van warmte wanneer mensen de deuren open en dicht doen. De infrarood panelen kunnen afgestemd worden op de sfeer van uw zaak met o.a. spiegelpanelen, witte panelen of fotopanelen, al dan niet met LED verlichting.


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting


Horeca verwarming

Krijgt u klachten van uw klanten dat uw terras te koud is? Of bent u op zoek naar extra verwarming voor de toiletten of een bepaalde koude hoek in uw zaak? Heeft u moeite om uw zaak warm te houden terwijl iedereen binnen en buiten loopt? Infraroodverwarming is exact wat u nodig heeft!


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting


Bedrijfsverwarming

Wordt er in uw bedrijf nog met oude verwarmingsinstallaties gewerkt? Zijn er bepaalde ruimtes in uw bedrijf die moeilijk te verwarmen zijn zoals een inkomhal, wachtruimtes of een magazijn? Wenst u een besparing door te voeren op uw verwarmingskosten? Infrarood verwarming is een praktische, ecologische, duurzame en gezonde oplossing met tot 60 % minder verbruik!


Vraag een GRATIS offerte aan en ontvang 10% korting


Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkenafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be