HORECA VERWARMING: GOED VOOR DE OMZET

Verhoog uw omzet met horeca verwarming

Uit studies is gebleken dat er een rechtstreeks verband bestaat tussen het bezitten van een verwarming in je horecazaak en de omzet. Dit geldt vooral wanneer het gaat om terrasverwarming.

Het leukste seizoen van het jaar komt er weer aan en dit wil natuurlijk zeggen dat mensen er massaal op uit trekken om ’s avonds nog iets te gaan drinken op een terrasje. Zeker op zonnige dagen en tijdens de weekenden stromen de terrassen vol. Al van veraf kunnen gasten zien dat uw café, restaurant, hotel of uitgaansgelegenheid voorzien is van een verwarming. De keuze is dan snel gemaakt tussen een verwarmd terras of een koud terras. Daarnaast zorgen de klanten op uw terras voor een aantrekkelijk aanzicht, wat uitnodigend werkt en extra klanten trekt. De investering in comfortabele terrasverwarming is waarschijnlijk op korte termijn terugverdiend.

horeca verwarming verhoogt uw omzet

Infrarood verwarming is meer dan enkel terrasverwarming

Wanneer we denken aan verwarming in de horeca sector, denken we bijna meteen aan terrasverwarming. Er zijn echter nog veel meer toepassingen mogelijk in de horeca! Denk maar aan de tafeltjes in uw zaak die net naast de deur gelegen zijn. Of aan de toiletten waar het misschien toch wel heel fris is. Ook hier kan een infrarood verwarming voor de nodige warmte zorgen zonder plaats te benutten. Onze infraroodpanelen kunnen immers aan het plafond of tegen de muur bevestigd worden. Bovendien zijn ze maar enkele centimeters breed dus ze nemen absoluut geen ruimte weg. Zorg er met de juiste verwarming voor dat elke plaats aangenaam voelt voor je gasten.

Toepassingen horeca verwarming:

• Koude plaatsen in de zaak ( naast de deur)
• Toilet
• Vestiaire
• Terras
• Patio
• Inkom of wachtruimte

VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! ALLE PRODUCTEN
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Waarom kiezen voor een warm terras?

Tijdens het terrasseizoen stijgt de omzet van een horecazaak met een terras aanzienlijk. Uiteraard wil jij als zaakvoerder ervoor zorgen dat je klanten geen kou lijden en langer blijven zitten. Dit kan je doen door een gezellige en comfortabele plaats te creëren voor je klanten. Om hen ook na zonsondergang te laten genieten van je terras of patio is een infrarood verwarming onmisbaar. Ook het huidige rookverbod in de horeca dwingt de zaakvoerder er bijna toe om te zorgen voor een warm terras om het de roker toch iets naar de zin te maken als hij buiten zijn sigaretje rookt.

We sommen de voordelen van een horecaverwarming op je terras nog even op:

• U krijgt meer ruimte om gasten te ontvangen
• Er is activiteit op uw terras, wat uitnodigend werkt
• Rokende gasten zullen met plezier buiten een sigaretje roken
• Investering is op relatief korte termijn terugverdiend
• Klanten blijven langer zitten waardoor je omzet stijgt

Kort samengevat: met een gepaste verwarming zorg jij ervoor dat klanten voor jouw zaak kiezen om te genieten van een terrasje na zonsondergang. Combineer dit met een aangenaam warmte in heel je zaak en je hebt een garantie tot succes!

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw terras?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw terras en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be