logo gezondverwarmen GRATIS OFFERTE AANVRAGEN GRATIS OFFERTE
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Industriële infrarood verwarming

Infrarood verwarming voor bedrijven

Net als bij particulieren, wint verwarmen op infrarood ook sterk aan populariteit in de industrie en bij bedrijven. Ook al is verwarmen met infrarood nog vrij uniek in deze branche, het wordt voor bedrijven steeds belangrijker om hun werknemers te voorzien van een gezonde, aangename en bovendien zuinige verwarming. De voordelen van een infrarood verwarming zijn evengoed van toepassing op bedrijven als in de industrie als op particulieren.

Aangezien een bedrijfsruimte vaak groter is, moeten er uiteraard meerdere panelen per ruimte voorzien worden omdat één paneel steeds een vast aantal vierkante meters kan verwarmen. Wil je graag weten hoeveel panelen je nodig hebt? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gepersonaliseerde berekening!


GRATIS OFFERTE AANVRAGEN
Gezond verwarmen industrie conference room

Waarom kiezen voor infrarood verwarming voor je bedrijf?

Alle voordelen die gelden voor infraroodverwarming bij je thuis gelden ook voor infraroodverwarming in je bedrijf. Het is een verwarmingsbron die je overal kan installeren en integreren, het enige dat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting! Je kan onze infraroodpanelen gebruiken als hoofdverwarming of als bijverwarming. Door een correcte plaatsing en de juiste keuze van toestellen, bepaal je zelf of je heel de ruimte wil verwarmen of slechts een deel ervan. Heb je bv. een ruimte die gebruikt wordt om producten in te stockeren maar ook om bureauwerk in te doen? Dan hoef je niet heel de ruimte te verwarmen, je kan er met onze panelen voor zorgen dat de plaats waar de bureau staat lekker warm aanvoelt en dat de rest van de ruimte koeler blijft. Zo bespaar je op 2 kosten: zowel op de aankoop van toestellen als op energiekosten!

Met onze infrarood verwarmingspanelen verwarmt u op een absoluut energiezuinige manier uw werkplek. Omdat infraroodstralen zich richten op materie (objecten, materialen en personen) en niet op de lucht, hebt u veel minder energie nodig om een behaaglijke warmte te voelen.

Mogelijkheden en installatie

Onze panelen kan je verkrijgen in standaard kleuren of volledig gepersonaliseerd. Wij kunnen voor jou een foto op het paneel laten drukken maar misschien nog interessanter als bedrijf…jouw logo of slogan op je verwarmingspaneel! Zo kan je een aangename ruimte voor je klant creëren en tegelijkertijd je bedrijf in de kijker zetten. Zeg nu zelf…efficiënter dan dit kan toch niet? Welke uitvoering je ook kiest, met onze panelen kan je op een originele en eigentijdse manier je verwarming integreren in je bestaande interieur. De verwarmingspanelen worden discreet in het plafond aangebracht of worden eerder een blikvanger aan de muur. Onze panelen kunnen makkelijk in het plafond of aan de muur van burelen of werkplaatsen worden geplaatst en geven bedrijven meteen een milieuvriendelijk imago. En wanneer de huur stopt en er naar een ander pand wordt verhuisd, kunnen ze vlot worden meegenomen.

Voordelen infrarood panelen

• Mogelijkheid tot plaatselijk verwarmen
• Onderhoudsvrij
• Beter klimaat (= minder ziekteverzuim)
• CO² neutraal
• Energiezuinig
• IP 65 stof- en waterbestendig
• Herbruikbaar ( makkelijk te verplaatsen bij verhuizing of herinrichting)
• Ook mobiele panelen mogelijk
• 10 jaar garantie

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be