VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! GRATIS OFFERTE
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Infrarood verwarming kopen


Wat is belangrijk bij de aankoop van infrarood verwarming?

Wie zijn woning wil verwarmen met infrarood verwarmingstoestellen gaat voor de aankoop meestal eerst op zoek naar gefundeerde informatie en persoonlijk advies. Om de keuze te kunnen maken voor de juiste infraroodverwarming staan uw individuele behoeften en wensen op de eerste plaats. U kunt hierbij het advies van onze specialisten als basis nemen. Door een persoonlijk advies kiest u direct voor de beste oplossing passend bij uw profiel. Onze specialisten kijken hierbij niet alleen naar het energieverbruik van het systeem maar ook naar plaatsingsmogelijkheden en beste prijs-kwaliteitsgarantie. Op deze manier benut u uw infraroodpaneel optimaal met de laagste totaalkosten. Voor u overgaat tot aankoop van een infraroodpaneel kan u gebruik maken van onze gratis huis- of bedrijfsanalyse.

Infrarood verwarming aankopen

Bent u ook overtuigd van de voordelen van het verwarmen met infraroodpanelen en wilt u overgaan tot aankoop? Dan moeten onnodige fouten van in het begin worden vermeden. Allereerst moet de individuele behoefte duidelijk zijn om infraroodpanelen met het juiste vermogen, in de juiste aantallen en afmetingen te kunnen aanschaffen. Hierbij speelt niet alleen de grootte van de te verwarmen ruimte een rol, maar ook de indeling van de ruimte zelf. Alleen met deze informatie kunnen de benodigde afmetingen, het vermogen, de aantallen en de uitvoering bepaald worden. Bij de berekening wordt er rekening gehouden met de isolatiewaarde, grootte van de ruimte, materialen in de ruimte, grootte van de ramen en locatie waar het paneel komt te hangen.

Aan wat moet een infrarood verwarmingspaneel voldoen? Functie, uiterlijk en design spelen verder een belangrijke rol bij de aanschaf van infraroodpanelen. De eisen die u hieraan stelt, moeten ook voor de definitieve aankoop duidelijk zijn. Hier kan u best rekening mee houden:

* Welke ruimte wilt u verwarmen? Woonkamer, badkamer, veranda, ...
* Gaat u de verwarming gebruiken als hoofd- of bijverwarming?
* Beschikbare locatie voor het paneel
* Beschikbare stroomtoevoer

Infrarood verwarming offerte aanvragen

De eisen aan uw infrarood verwarming stoppen niet bij de afmeting en het vermogen. Er is een ruim aanbod aan modellen en uitvoeringen, maar niet alle panelen zijn geschikt voor alle toepassingen. Voor elke woon-of bedrijfstoepassing zijn diverse varianten en verschillende ontwerpen van uiteenlopende materialen beschikbaar.

Volgende toepassingen zijn er mogelijk met onze toestellen

* Aluminium panelen in alle rall kleuren of foto print
* Glazen panelen in alle rall kleuren of foto print
* Spiegel verwarmingspanelen
* Lage & hoge temperatuur toestellen
* Extreem hoge temperatuur toestellen (heatstrip)
* Lange en korte golf infrarood
* Terras verwarming met korte golf infrarood lamp

Om de bestpassende infrarood verwarming te kunnen kopen, moeten de volgende zaken duidelijk zijn:

Toepassing van de verwarming, het gewenste vermogen, uitvoering van het infraroodpaneel en waar komt het paneel te hangen. Als we alles duidelijk in beeld hebben gebracht kunnen we overgaan tot het samenstellen van de best passende infrarood uitvoering voor uw ruimte. Bij deze berekening helpt onze adviseur u met plezier en volledig kosteloos. Na een grondig onderzoek van uw ruimte(s) wordt een aangepaste en gepersonaliseerde offerte opgemaakt. Al onze toestellen voldoen aan de nodige keurmerken en certificaten en ondergaan strenge testen. Zo wordt de kwaliteit en veiligheid van uw nieuwe infrarood verwarming gegarandeerd. Dat geeft u als koper de zekerheid, dat de productspecificaties niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen maar dat onze producten aan al uw wensen voldoen. Ons bedrijf heeft meer dan 8 jaar ervaring met infrarood verwarming in grote en kleine projecten, laat onze ervaring ook in uw voordeel spelen. Onze adviseurs staan u vrijblijvend bij met raad, daad en gratis advies aan huis. Wenst u meer informatie of wenst u een gratis huisbezoek? Neem vandaag nog contact op met ons.

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be