INFRAROOD VERWARMING EN KLIMAAT OPWARMING

Ga de klimaatopwarming tegen met infrarood verwarming

Men kan er niet meer omheen, we leven in een tijd waarin de klimaatverandering centraal staat. Meer en meer mensen willen actief hun steentje bijdragen om de klimaatopwarming tegen te gaan. Jouw huis verwarmen met infrarood verwarming kan hierin de eerste stap zijn!

Elektriciteitsopwekking via groene energie zorgt voor een spectaculaire vermindering van CO2-uitstoot. De energie die je genereert via wind- of zonne-energie kan je niet alleen verkopen aan de leveranciers maar kan je eveneens gebruiken om je huis te verwarmen. Zo verklein je jouw ecologische voetafdruk en bespaar je tegelijkertijd op jouw energiekost. Gebruik de elektriciteit die je zelf opwekt om met infraroodverwarming elke kamer in je huis te verwarmen. Zo geniet je niet alleen van een warmte die je minder geld kost maar die eveneens de klimaatopwarming tegengaat en daarenboven ook nog vele gezondheidsvoordelen heeft!

infrarood verwarming klimaatopwarming

Hoe werkt dit dan juist?

Men zegt wel eens dat je met een combinatie van zonnepanelen en infrarood verwarming je woning kan verwarmen zonder CO2-uitstoot. Deze stelling vraagt echter om een verklarende voetnoot: zonnepanelen produceren de meeste stroom in de zomermaanden en een minderheid in de wintermaanden. Slechts een deel van deze stroom zal dus direct gebruikt kunnen worden voor uw infrarood verwarming. Dit maakt dat infraroodpanelen heel interessant zijn om te gebruiken in combinatie met andere duurzame verwarmingstechnieken zoals een pelletkachel, een houtkachel of een speksteenkachel.

Door overdag energie op te wekken via uw zonnepanelen kan u heel de avond genieten van de aangename stralingswarmte van infrarood verwarming.

Wist u dat infraroodstralen eerst de personen en materialen in uw ruimte verwarmen en daarna pas de lucht? De ruimte wordt dus sneller opgewarmd en houdt de temperatuur langer vast. Elke ruimte kan individueel aangestuurd worden. Door deze toepassing zorgt u ervoor dat niet gebruikte ruimtes ook niet worden opgewarmd. Energiebewust en gezond? Dubbelcheck! Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat infrarood verwarming uw verbruik tot 50 % kan reduceren. Als uw installatie voorzien is van een "PI" sturing, bespaart u zelfs tot 60% op uw energiefactuur.

VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! GRATIS OFFERTE
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Infraroodstraling

  • Infraroodpanelen zijn ideaal voor badkamer verwarming. Door zijn moderne en ecologische design is bv. een infrarood spiegel de beste oplossing. Zo biedt 1 toestel verschillende toepassingen aan. Je kan een infraroodspiegelpaneel voorzien van een handige handdoekdroger en zo heb je spiegel, verwarming en handdoekdroger in 1 toestel
  • Wenst u een kinderkamer te verwarmen? Ook hier is een infrarood verwarmingspaneel de ideale oplossing. Het paneel is immers voorzien van een speciale toplaag die ervoor zorgt dat uw kind zich niet kan verbranden wanneer het zijn handen tegen het paneel plaatst.
  • In de woonkamer kan u opteren voor een gepersonaliseerd paneel. U kan eender welke foto of afbeelding op het paneel laten drukken waardoor uw verwarming volledig geïntegreerd wordt in het interieur. Een foto van uw geliefde, van een huisdier of gewoon een kleur die mooi matched met de rest van uw inrichting…de mogelijkheden zijn eindeloos met infrarood verwarming.
  • In kleine ruimtes zoals de wc is het vaak moeilijk om een verwarming te voorzien. Een infraroodpaneel kan je zonder problemen aan het plafond bevestigen waardoor je zelfs de kleinste ruimtes kan verwarmen. Alle benodigde materialen worden standaard meegeleverd bij elk paneel.

Kort samengevat: infrarood verwarming is een gezonde, ecologische en budgetvriendelijke verwarming die beschikbaar is in alle mogelijke kleuren en afmetingen. Kies voor een verwarming met een minimale impact op het milieu en een maximale capaciteit op gebied van verwarming.

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be