Infrarood verwarming offerte


Vraag een gratis offerte aan

Wij staan steeds tot uw dienst voor al uw infrarood vragen en berekenen graag vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte op maat uit voor u. U kan natuurlijk ook steeds een bezoek brengen aan onze showroom. Infrarood verwarming, samen werken aan een gezond en milieuvriendelijke verwarming.

Wat onze klanten zeggen

Op Google & Facebook
        
Infraroodpanelen en terrasverwarming genomen bij Gezond verwarmen. En nog geen seconde spijt van gehad. Top kwaliteit/top bediening. Absolute aanrader voor uw huis op een efficiënte manier te verwarmen.
Kevin H.
Kevin H.
14:32 29 May 20
Het is steeds aangenaam samenwerken met Tom! Wij hebben enkel nog maar positieve ervaringen gehad doorheen de jaren. Keep up the good work ;)
Shauni L.
Shauni L.
07:57 25 May 20
Heb enkele jaren geleden 2 infrarood verwarmers gekocht bij hun voor mijn atelier waar geen toegang is voor andere soort verwarming. Ze waren klantvriendelijk niet pushy, informatief en luisterden naar mijn noden. Ze hadden een eerlijke prijs en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en gebruik deze nog dagelijks.
Toby K.
Toby K.
14:22 24 May 20
Blij met de duidelijke uitleg, geen gepush om meer te kopen. De mogelijkheid om extra te plaatsen is voorzien in ons nieuwbouwappartement. Enkel de communicatie bij het opleveren en uiteindelijk plaatsen verliep met hapering ook al waren ze reeds een half jaar volledig betaald. Spijtig maar bij volgende plaatsing gaan we toch weer naar Gezond Verwarmen.
Lieve Van D.
Lieve Van D.
13:31 18 May 20
We hebben in 2016 een verwarming laten plaatsen in onze badkamer en we zijn er nog steeds zeer tevreden over.
G G.
G G.
09:29 18 May 20
Reeds enkele jaren Super tevreden over het paneel in onze living dat heel decoratief oogt en zeer aangename warmte uitstraalt, alsook van de terras verwarming, heel professionele vakman, heel eerlijk en zo vriendelijk, het is elke cent dubbel en dik waard, hebben het ons nog geen seconde beklaagt. Kunnen het iedereen aanraden!
Marleen A.
Marleen A.
21:33 17 May 20
Ik had een specifieke vraag naar een veilige verwarming, liefst zuinig, gezond,... omdat dit voor een relaxatie- en bewegingsruimte voor baby's en peuters dient. Zij zijn vaak ontkleed dus het moest goed warm zijn maar enkel op bepaalde momenten dus goed regelbaar. Tom heeft mij op al mijn vragen kunnen beantwoorden en de kleine dotjes hebben nu een gezellige warme ruimte, de infrarood platen zijn gezond voor hun spieren ( en de mijne ) ,ik kan verwarmen op de momenten dat nodig is en last minute, ze hangen aan het plafond dus veilig ,... Ik ben vol lof en mijn praktijk is er top mee ! ( ook esthetisch mooi )
Cindy D.
Cindy D.
13:36 17 May 20
We hebben niets dan positieve ervaringen met 'gezond verwarmen'Na een duidelijke uitleg gekregen in de showroom, hebben we snel begin Januari 2020 de bestelling geplaatst voor 2 infrarood toestellen voor onze slaapkamer (zie foto) en voor de studeerkamer.De plaatsing kwam snel en was professioneel. De installateur hield rekening met onze wensen. En alles werkt perfect, zodat we er nog veel van hebben kunnen genieten. Prima bedrijf.Jan, Wommelgem
jan S.
jan S.
20:24 16 May 20
Heel tevreden van onze nieuwe terrasverwarmers, goeie kwaliteit en topservice !👍🏼
Michelle K.
Michelle K.
17:18 14 May 20
In een mum van tijd een aangename temperatuur in de badkamer ! Dankuwel Tom voor het professionele advies, de installatie en de service !
Een echte aanrader !
Kristel C.
Kristel C.
08:28 02 May 20
Bedankt Tom, voor de service en de goede en snelle plaatsing!
Aanrader!
Esther S.
Esther S.
10:22 01 May 20
Vorige week mijn terrasverwarmers besteld en 2 dagen later kwam de eigenaar ze al installeren, snelle en vriendelijke service die zeker aan te raden is !
Laurens Van C.
Laurens Van C.
07:58 01 May 20
Vorige week mijn terrasverwarmers besteld en 2 dagen later kwam de eigenaar ze al installeren, snelle en vriendelijke service die zeker aan te raden is !👌🏼👍🏼
Laurens Van C.
Laurens Van C.
07:26 01 May 20
De infra rood panelen liggen er nu iets meer dan een jaar en werken top. Doorlooptijd van professioneel advies naar installatie ging snel. Onlangs een probleempje (door onderliggend probleem met Fluvius) met een van de panelen maar ook dit werd snel in orde gebracht.
Tom V.
Tom V.
12:54 17 Apr 20
In 2018 hebben we een zijmuur van onze woning uitgebroken en dan uitgebreid met een tuinkamer.Na advies en overleg met Tom, hebben we 3 units SunnyHeat laten installeren. We zijn er super tevreden over. Wanneer we in de tuinkamer gaan vertoeven, activeren we deze units dmv een eenvoudige handeling op de thermostaat en luttele tijd later voelen we de gezellige warmte stralen. Geen gedoe met radiatoren of palletkachels, bezoekers zijn aanvankelijk in de mening dat de panelen tegen het plafond lichtbakken zijn.Even voordat we de tuinkamer verlaten, schakelen we de units uit, maar kunnen dan nog steeds genieten van de restwarmte.Ook wat de service betreft zeker een aanrader!
Rudy A.
Rudy A.
15:24 30 Mar 20
klantvriendelijkheid 10/10!
Barbara M.
Barbara M.
22:46 07 Mar 20
Wij hebben dit toestel vorig jaar in onze badkamer geplaatst. Wij zijn hier super tevreden over. Ook over de service nadien! Zelfs na een jaar zijn ze vriendelijk en helpen ons verder via telefoon. Fijn om te weten dat we toch een goede koop gedaan hebben.
Peggy V.
Peggy V.
15:38 27 Feb 20
Ik had elders een paneel gekocht dat volgens mij te zwaar was voor onze kleine badkamer. Daarom wou ik dit op zolder hangen en een kleiner voor onze badkamer kopen.Bij een rondvraag kreeg ik bij verschillende andere winkels meteen offertes voor een extra paneel. Maar bij contact met Gezond Verwarmen bleek dat het zonde zou zijn om dit paneel op zolder te gebruiken. Er werd mij eerlijk gezegd dat ik geen ander paneel diende te kopen voor de badkamer. Er werd zelfs geholpen met advies over de plaats van ophangen. Ondanks het feit dat ik geen klant was. Altijd leuk om te zien dat er nog eerlijke handelaars zijn.Binnenkort weet ik waar we moeten zijn voor de aanschaf van infrarood voor ons dakterras en zolderkamer.Bedankt alvast
Tom G.
Tom G.
06:56 15 Feb 20
Wij hebben een paneel gekocht voor in onze badkamer als bij verwarming. Heel tevreden van het resultaat, werk snel en goed en na 10 minuten zetten we het uit en kunnen we nog nagenieten van de warmte dat het paneel blijft doorstralen.
Patteke62
Patteke62
07:13 27 Jan 20
Wij hebben een paneel gekocht voor in onze badkamer als bij verwarming. Heel tevreden van het resultaat, werk snel en goed en na 10 minuten zetten we het uit en kunnen we nog nagenieten van de warmte dat het paneel blijft doorstralen.
Patteke62 .
Patteke62 .
07:13 27 Jan 20
Probleem gehad met een paneel, de volgende dag was het opgelost. Top service 👌
Chris De W.
Chris De W.
13:15 18 Dec 19
Aangenaam ontvangen en duidelijke uitleg gekregen over de mogelijkheden van infrarood. Showroom geeft goed weer wat allemaal mogelijk is. Ik raad dit bedrijf aan !
Lien N.
Lien N.
06:39 03 Dec 19
Zeer correct en professioneel bedrijf wanneer je op zoek zou zijn naar infraroodverwarming. Zeer aangename en efficiënte warmte. De ruimte is snel helemaal verwarmd zoals beloofd.De toestellen worden door een heel erg bekwame vakman geplaatst en die zorgt voor een perfecte afwerking.Ik zou deze firma aan iedereen aanbevelen. :-)
Dennis G.
Dennis G.
16:00 25 Nov 19
Zeer correct en professioneel bedrijf wanneer je op zoek zou zijn naar infraroodverwarming. Zeer aangename en efficiënte warmte. De ruimte is snel helemaal verwarmd zoals beloofd.De toestellen worden door een heel erg bekwame vakman geplaatst en die zorgt voor een perfecte afwerking.Ik zou deze firma aan iedereen aanbevelen. :-)
Dennis G.
Dennis G.
16:00 25 Nov 19
Ik had elders een paneel gekocht dat volgens mij te zwaar was voor onze kleine badkamer. Daarom wou ik dit op zolder hangen en een kleiner voor onze badkamer kopen.
Bij een rondvraag kreeg ik bij verschillende andere winkels meteen offertes voor een extra paneel. Maar bij contact met Gezond Verwarmen bleek dat het zonde zou zijn om dit paneel op zolder te gebruiken. Er werd mij eerlijk gezegd dat ik geen ander paneel diende te kopen voor de badkamer. Er werd zelfs geholpen met advies over de plaats van ophangen. Ondanks het feit dat ik geen klant was. Altijd leuk om te zien dat er nog eerlijke handelaars zijn.
Binnenkort weet ik waar we moeten zijn voor de aanschaf van infrarood voor ons dakterras en zolderkamer.
Bedankt alvast
Tom G.
Tom G.
19:40 17 Nov 19
Super producten van uitstekende kwaliteit.
Ook de dienst na verkoop is top!
Wij zijn zeer tevreden!

Graag tot een volgend project Tom!
David M.
David M.
18:59 12 Aug 19
Top service! Mensen die hun vak kennen!
Christine A.
Christine A.
07:33 12 Aug 19
Gepassioneerde, professionele & vriendelijke ondernemer! Wist niet dat er zoveel keuze was in infrarood verwarmen. Een echte aanrader!
Annemarie L.
Annemarie L.
19:52 13 Jun 19
service is top!!!
Bham F.
Bham F.
11:06 04 Jun 19
Goede en snelle service, bedankt Tom.
Luc V.
Luc V.
09:04 17 Feb 19
Mooie variatie van verwarming...
Heel goede service..en heel tevreden !!!
Ik heb een verscheidenheid van elementen zoals voor bureau op mijn bedrijf.
Ook privé slaapkamers..superverwarming.
En al enkele kunnen overtuigen van de kwaliteit en het nut van gezond verwarmen met infrarood!!
Zoals Keuken hoofdverwarming en badkamer..
Ook een heel goede service van Tom ...ook al was het soms heel vroeg op een zondagochtend half zeven😁
Bedankt Tom voor de snelle levering

Jonathan Zele
Jonathan De B.
Jonathan De B.
17:52 16 Feb 19
ze zijn geweldig en geven de beste info en service 😎😋
Barbara Babbie de B.
Barbara Babbie de B.
09:47 23 Oct 18
Heel erg tevreden en raden het zeker aan iedereen aan. proper en vlug een zalige warmte in de veranda.
Emile H.
Emile H.
16:39 21 Oct 18
Super service en kundig advies van Tom. Prijzen zijn ook top.
Jean-Paul De La H.
Jean-Paul De La H.
17:22 27 Feb 18
Nu met de koude dagen probleemloos 25 graden in de badkamer en geen rillende Kristof meer op de verzorgingstafel ! Een zalige warmte en staat mooi tegen het houten plafond en nogmaals bedankt voor de vlugge plaatsing. Dankjewel Tom!
Isabel G.
Isabel G.
19:33 24 Feb 18
Bianca S.
Bianca S.
13:38 25 Jan 18
Tom bedankt de beste aankoop sinds tijden ,het paneel is zalig!!!!!! +Staat mooi in de badkamer,super in gebruik
Nicole Van G.
Nicole Van G.
20:02 25 Oct 17
Dankje Tom ,
Wij zijn supertevreden , de veranda is nu terug een ruimte die de bewoners van De Wingerd ook met het koudere weer kunnen gebruiken. De manier van verwarmen wordt als erg aangenaam ervaren. Ook jullie reactiesnelheid werd erg op prijs gesteld.
Jan
Vanwezer J.
Vanwezer J.
12:04 17 Oct 17
Schitterende service : zelfs voor een relatief kleine bestelling van pakweg 250 EUR alles in ‘t werk gesteld om fout van toeleverancier te corrigeren met uiteindelijke levering op zaterdagmorgen rond 7u30 met eigen vervoermiddelen.
Een firma waar klanttevredenheid hoog in ‘t vaandel staat. Proficiat en bedankt.
Annie D.
Annie D.
18:08 16 Oct 17