VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! GRATIS OFFERTE
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews
 

Infrarood verwarming spiegel


"Infrarood verwarming spiegel" Alle infraroodtoestellen van Gezond verwarmen hebben een Energielabel A+++ en garanderen hoge prestaties met laag energieverbruik. Onze infraroodpanelen zijn ontworpen met de laatste technologieën om zo een elegante en energiezuinige oplossing te bieden voor elke te verwarmen ruimte. Infrarood panelen geven een aangename stralingswarmte en zijn zeer zuinig in verbruik. Door zijn elegant en fijn design neemt een paneel niet veel plaats in beslag en is haast onzichtbaar in een ruimte.
Infrarood spiegelverwarming is een ideale badkamer verwarming. Heeft u te weinig plaats in uw badkamer en mist u de aangename stralingswarmte? Dan is infrarood verwarming de perfecte oplossing voor u. Infrarood panelen zijn makkelijk te plaatsen en er dienen geen grote ingrijpende werken uitgevoerd te worden.

Infrarood verwarming in spiegel uitvoering


Bijna alle merken bieden een spiegelverwarming aan. Een "spiegel" infraroodpaneel is beschikbaar met of zonder een omkadering (Frame). De frame van de toestellen zijn beschikbaar in alle RAL kleuren en hebben standaard een aluminium kleur. Een kader heeft niet echt een directe meerwaarde op een toestel. Meestal wordt er gekozen voor een toestel met kader als er een handdoek droger of ledverlichting aan het toestel moet bevestigd worden. Bij deze upgrade zullen de opties op de kader gemonteerd worden zodat er geen extra gaten geboord dienen te worden. Meest verkochte spiegel verwarmingstoestellen zijn natuurlijk toestellen zonder omkadering. Spiegel toestellen zonder omkadering hebben een zeer fijn en elegant uiterlijk. Een spiegelverwarming kan je gebruiken in uw badkamer, leefruimte, slaapkamer, eetkamer, ... kortom je kan de spiegel overal naar wens gebruiken.


Spiegelverwarming in een badkamer geeft als voordeel:

  • Spiegel dampt niet meer aan
  • Schimmelwerend
  • Plaatsbesparend
  • Kan gebruikt worden als een echte spiegel
  • Geen andere verwarming meer nodig

Met infraroodstralers in uw badkamer schept u een zeer aangenaam binnenklimaat. Dankzij de optimale werking en de snelle manier van verwarmen, zorgen de infraroodstralingen voor een perfecte luchtvochtigheid en drogen ze alle materie uit in uw ruimte zodat schimmelvorming tot het minimaal wordt beperkt.
Door ons groot gamma aan verschillende merken en technische know how bieden wij een bijna onbegrensde hoeveelheid aan infrarood spiegel toepassingen aan. Al onze toestellen kunnen bediend worden met een draadloze thermostaat of afstandsbediening. Thermostaten bestaan in verschillende uitvoeringen. Je kan ervoor kiezen om een analoge thermostaat te gebruiken die enkel de mogelijkheid biedt om de temperatuur in te stellen of u kan kiezen voor een uitgebreide thermostaat die u de mogelijkheid geeft om een volledige programmatie op dag- of weekbasis in te stellen.
Hoeveel wattage is er nodig om uw badkamer te verwarmen?
Het wattage van een toestel is afhankelijk van de ruimte. Voor gemiddelde badkamerverwarming hanteren wij ongeveer 100 a 125 watt per vierkante meter. Zoals u ziet, wordt er hier geen rekening gehouden met de kubieke meters van een ruimte maar enkel met de vierkante meters. Aangezien infrarood enkel de objecten en personen verwarmt en niet de lucht, is enkel de vloeroppervlakte belangrijk.

Kom een kijkje nemen in onze showroom

Gezond verwarmen is een speciaalzaak in Infrarood verwarming met meer dan 8 jaar ervaring. Kom langs onze showroom en onze experten zullen u verder helpen.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be

    Gezond verwarmen