infrarood verwarming heatstrip lange golf
Hoge temperatuur infrarood verwarming
december 15, 2017
SUNNYHEAT infrarood verwarming kopen

Innovatieve infrarood verwarming van Sunnyheat

Wat maakt Sunnyheat zo speciaal?
In tegenstelling tot andere infrarood verwarming bestaat SUNNYHEAT niet alleen uit een infrarood verwarming en een thermostaat, maar hij maakt gebruik van een draadloze ISTC (Intellligent Saving temper controller). De ISTC kan je het gemakkelijkste vergelijken met de "cruise control" in uw wagen. De ISTC zal in een mum van tijd uw ruimte tot de gewenste tempratuur brengen. Als uw ruimte opgewarmd is zal de ISTC ervoor zorgen dat de ruimte een gelijkmatige temperatuur behoudt door om de 4sec de temperatuur in de ruimte te meten en als nodig de wattage van het paneel te verhogen of te verlagen. Zoals een cruise control zal de ISTC een berekening maken en bepalen hoeveel Wattage er nodig is om de ruimte op tempratuur te behouden. In technische termen word dit ook wel "PI of PID" sturing genoemd. Wil je meer weten over "PID" lees hier verder >>>
Buiten zijn "PI" sturing heeft Sunnyheat ISTC ook alle functies van de betere thermostaten, u kan programmaties ingeven (verschillende per dag/week), van op afstand aansturen, energieverbruik bijhouden en zoveel meer.
Sunnyheat kan je nog verder uitbreiden met een draadloze venstersensor, zodat uw verwarmingssysteem herkent wanneer een raam wordt geopend en zelfstandig de temperatuur lager zet; of u kunt kiezen voor een aanwezigheidsdetector dat ervoor zorgt dat de ruimte enkel verwarmt wordt wanneer u zich in de ruimte bevindt, door middel van onze SUNNYHEAT PresenceControl.
Alle SUNNYHEAT-onderdelen communiceren volledig draadloos (radio frequentie ). U hoeft geen leidingen aan te leggen of draden te voorzien tussen de verschillende panelen en modules. Door de intelligente regeltechniek met nauwkeurige regeling onderscheidt de Sunnyheat ISTC systeem zich van andere standaard "aan / uit" thermostaten. Uit onderzoek is gebleken dat de Sunnyheat ISTC sturing tot 15% zuiniger is in verbruik en hierdoor ideaal bruikbaar is voor zowel hoofd- als bijverwarming.


Sunnyheat paneel samenstelling


kwaliteitsvolle onderdelen
De meeste infrarood panelen hebben dezelfde opbouw; een aluminium achterkant, ophang beugels, thermostaat (Enkel bij Sunnyheat "ISTC"), Brandwerende Isolatielaag, siliconen mat "hoog of laag temperatuur", folie "voor kleur of foto panelen", Glas of aluminium aan de voorkant en al dan niet een omkadering uit aluminium.
De siliconen mat produceert de warmte van de paneel, dit kan een lage temperatuur (120°C) mat zijn of een hoge temperatuur (180°C) mat. De temperatuur van de "siliconen mat" is belangrijk voor de opwarming van uw woning. Hoe hoger de temperatuur hoe sneller een ruimte opwarmt en hoe verder de infrarood straling bereik heeft. Door de hogere temperatuur worden de infrarood stralen verder de ruimte ingestuurd en kan alle materie in de ruimte gelijkmatig opgewarmd worden. Omdat Sunnyheat gebruik maakt van de hoge tempratuur technologie is hij ideaal voor alle ruimtes waarin er geleefd wordt.
Sunnyheat is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Een infrarood verwarmingspaneel past in elk interieur door zijn uitgebreide keuze aan uitvoeringen.
Hieronder een aantal voorbeelden van de mogelijke uitvoeringen;


  • Wit of Zwart glazen paneel
  • Spiegel paneel
  • Ral kleur paneel
  • Foto paneel
  • .....

Verbruik infrarood verwarming

Wat verbruikt nu een infrarood paneel?
Verbruik berekening van een infrarood toestel is complex en er bestaan veel verschillende manieren om tot een berekening te bekomen. De meeste infrarood speciaalzaken hebben infrarood- experten ter beschikking die op locatie zo een efficiënt mogelijke berekening kunnen maken. Maar niet elk bedrijf werkt hetzelfde en niet iedereen is het eens met de manier van de berekening. Hieronder een aantal standaard waarden (opgelet: dit zijn algemene cijfers en misschien niet van toepassing voor uw woning)


  • Woonkamer, Eetkamer, Keuken:85 Watt/m² gerekend
  • Badkamer: 100 Watt/m²
  • Slaapkamer: 45 Watt/m²

Als we infrarood verwarming vergelijken met een andere elektrische verwarming is er een energie besparing tot wel 60%. Je kan infrarood verwarming vergelijken met de LED verlichting van de elektrische verwarmingssystemen. Door een "PI" sturing te gebruiken heeft Sunnyheat een streepje voor op de rest van de infrarood verwarmingen op de markt. Bent u op zoek naar een degelijke en zuinige infrarood verwarming? Informeer dan zeker naar Sunnyheat infrarood verwarming

Infrarood verwarming van Sunnyheat is een zeer ecologische en energiezuinige alternatief op de klassieke verwarmingssystemen. Sunnyheat infrarood verwarming kan gebruikt worden als hoofd of bijverwarming, bovendien bied Sunnyheat een fabrieksgarantie van 10 jaar. Wij zijn ervan overtuigd dat de komende jaren ook andere merken het nut van "PI" sturing gaan inzien en hun huidige systemen gaan updaten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *