VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! GRATIS OFFERTE
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Infrarood verwarming voor in huis


Welke verwarming kies je voor de woonkamer? En voor de kinderkamer? Of voor de keuken?

Het is niet altijd even gemakkelijk om een verwarming te vinden die zowel praktisch, zuinig en vooral mooi is. Bovendien moet ze uiteraard ook de ruimte voldoende kunnen verwarmen. Infrarood verwarming is een combinatie van dit alles!

Praktisch

Onze infrarood panelen nemen heel weinig plaats in beslag doordat ze heel dun zijn. Ze kunnen eender waar bevestigd worden. Je kan eveneens opteren voor inbouwpanelen, de panelen worden dan volledig ingewerkt in bv. het plafond. Je kan ze tegen de muur plaatsen maar ook tegen het plafond. Je kan zelfs opteren voor een mobiel exemplaar zodat je je paneel kan verplaatsen naar de ruimte waar je ze nodig hebt. Over praktisch gesproken…

Zuinig

Verwarmen met infrarood is zuinig verwarmen. Onze panelen kunnen aangestuurd worden door een slimme thermostaat. Dit wil zeggen dat die thermostaat voorzien is van een IP-sturing. Wat doet deze IP-sturing nu juist? PI sturing zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat. Om de 4 seconden wordt er een berekening gemaakt die ervoor zorgt dat de temperatuur steeds zo dicht mogelijk tegen de gewenste temperatuur blijft. Dit betekent dat hij niet constant 100% van zijn vermogen moet gebruiken wat er voor zorgt dat hij minder moet verbruiken. Daarom is onze PI-sturing uniek in zijn soort.

Mooi

Er is een ruim aanbod aan modellen en uitvoeringen, maar niet alle panelen zijn geschikt voor alle toepassingen. Voor elke woon-of bedrijfstoepassing zijn diverse varianten en verschillende ontwerpen van uiteenlopende materialen beschikbaar.

Volgende toepassingen zijn mogelijk met onze toestellen:

• Aluminium panelen in alle rall kleuren
• Aluminium panelen met fotoprint (standaard of gepersonaliseerd)
• Glazen panelen in alle rall kleuren
• Glazen panelen met fotoprint (standaard of gepersonaliseerd)
• Spiegel verwarmingspanelen
• Krijtborden
• Stone Art panelen

binnenhuisverwarmingblack

Een goede verwarming is belangrijk om een gezellige thuis te creëren. Onze panelen zorgen voor een aangename stralingswarmte en ogen daarenboven ook mooi in je interieur. Wil je een verwarmingspaneel vermomd als schilderij in de woonkamer of als een mooie spiegel in de inkomhal? Alles kan met onze panelen.

Om de bestpassende infrarood verwarming te kunnen kopen, moeten de volgende zaken duidelijk zijn:

Toepassing van de verwarming, het gewenste vermogen, uitvoering van het infraroodpaneel en waar komt het paneel te hangen. Als we alles duidelijk in beeld hebben gebracht kunnen we overgaan tot het samenstellen van de best passende infrarood uitvoering voor uw ruimte. Bij deze berekening helpt onze adviseur u met plezier en volledig kosteloos. Na een grondig onderzoek van uw ruimte(s) wordt een aangepaste en gepersonaliseerde offerte opgemaakt. Al onze toestellen voldoen aan de nodige keurmerken en certificaten en ondergaan strenge testen. Zo wordt de kwaliteit en veiligheid van uw nieuwe infrarood verwarming gegarandeerd. Dat geeft u als koper de zekerheid, dat de productspecificaties niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen maar dat onze producten aan al uw wensen voldoen.

Ons bedrijf heeft meer dan 8 jaar ervaring met infrarood verwarming in grote en kleine projecten, laat onze ervaring ook in uw voordeel spelen. Onze adviseurs staan u vrijblijvend bij met raad, daad en gratis advies aan huis.

Wenst u meer informatie of wenst u een gratis huisbezoek? Neem vandaag nog contact op met ons.

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be