VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! ALLE PRODUCTEN
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Korte golf terrasverwarming


Korte golf terrasverwarming kopen? ✅

Korte golf Infrarood terrasverwarmers zijn zeer populair en maken het aangenaam om op koudere dagen van je tuin te genieten. Met de korte golf infrarood kan u perfect uw terras of veranda verwarmen. Korte golf infraroodstralers geven een rode of een gele licht af. Hoe roder het licht hoe warmer de straling. Bovendien is de korte golf infraroodstraling perfect opgewassen tegen buitenwind en kan u langer van de aangename warmte genieten. In de begin periode van infrarood sauna's werden er enkel korte of middengolf infraroodlamnpen gebruikt. De nioeuwere generatie van infrarood sauna's werken op basis van lange golf infraroodstraling. Lange go;f infraroodstraling is niet zichtbaar en geef een zacht en aangenaam warmte af. Lange golf infraroodstraling is wel gevoelig aan wind en daarom kan hij moeilijk als terrasverwaming gebruikt worden. We hebben een ruim aanbod van korte golf infrarood terrasverwarmers voor binnen en buiten. Infrarood terrasverwarming werken op basis van korte golf infraroodstraling en elektriciteit. Grootste deel van onze terrasverwarmers zijn waterdicht en kunnen perfect met weer en wind buiten hangen. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact of verlengkabel en u kan onmiddellijk genieten van de aangename warmte van infrarood terrasstralers en dit zonder gedoe met gasflessen. Uw terras verwarmen met korte golf infrarood geeft u een hoop mogelijkheden en kan op elke toepassing gebruikt worden. Er zijn wel een aantal verschillende soorten lampen, hieronder een overzicht van de verschillende lampen en mogelijkheden.

Waarom kiezen voor korte golf terrasverwarming?

Geniet langer van het buitenleven. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden? Met onze gemakkelijk te verplaatsen toestel kan u op elk moment van het buitenleven genieten. Kies voor een echte infraroodlamp en geniet van een zeer aangename straling.

Wat is het verschil tussen infrarood korte en midden-golf lampen?

Korte golf infraroodstraling

  • Infrarood korte golf lampen (origineel).
    • Origineel korte golf infrarood lampen zijn zeer krachtig en geven het beste warmte. Als u een moeilijk op te warmen terras heeft kan u best kiezen voor deze oplossing. Deze korte golf infrarood lampen produceren meer licht af dan de standaard en goedkopere infrarood lampen maar daar staat een zeer hoge prestatie tegenover. Deze lampen zijn niet zo windgevoelig en hebben een levensduur van "10.000 uur". Als je wil dat de ruimte word verwarmd adviseren wij om zeker voor deze lampen te kiezen.
  • Infrarood korte golf lampen (Amber light)
    • Infrarood korte golf "Amber light" lampen staan een stap lager als de "origineele infrarood lampen". Deze zijn ook zeer krachtig met het verschil dat ze niet een felle rode licht geven maar eerder een zachtere gele licht. Deze lampen geven ongeveer 10% minder warmte af dan "Infrarood korte golf lampen (origineel)" maar producten dan ook minder licht. Als u niet graag de rode licht ziet maar wel de voordelen van echte Infraroodstraling wil hebben is dit een perfecte oplossing voor u.
  • Infrarood korte golf lampen (carbon lampen)
    • Infrarood korte golf met carbon lampen worden meestal bij de goedkopere uitvoeringen gebruikt. Deze lampen zijn niet zo krachtig en geven voelbaar minder warmte af.Carbone lampen zijn windgevoeliger dan de originele "Infrarood lampen" en werken meestal niet goed buiten. Deze toepassing word meestal gebruikt in badkamers, veranda's of buiten in een beschutte ruimte waar er geen wind is. Als u niet veel geld wenst uit te geven is dit de beste oplossing voor u. Hou er wel rekening mee dat deze toestellen niet perfect zullen werken buiten.

+ Service met een plus +

Wij nemen de tijd om te overleggen met de u als klant en op zoek te gaan naar geschikte toestellen voor u. Wij werken merkonafhankelijk waardoor de klant kan kiezen uit een zeer ruim aanbod van terrasverwarmers. Met onze kennis en expertise geven wij elke klant eerlijke feedback over look, plaatsing en kwaliteit. Gezond verwarmen staat zelf in voor de plaatsing met een vakkundige afwerking. Met onze eigen interne installatiedienst kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Vragen of opmerkingen?
Aarzel niet om Gezond verwarmen te contacteren >>


Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor op uw terras?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw terras of woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be