VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! GRATIS OFFERTE

Intelligente infrarood thermostaten werken in meeste gevallen draadloos. Geen kap of breekwerk nodig.

intelligente infrarood besturing

Geen energie verspilling door de slimme PI sturing.

Infrarood verwarming kan gebruikt worden met een draadloze thermostaat. Er moeten dus geen kabels getrokken worden tussen het infraroodpaneel en de thermostaat. Geen kap- of breekwerk nodig dus! PI sturing zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat en hij houd de ruimte op een constante temperatuur. Door de PI sturing wordt er om de 4 seconden een berekening gemaakt en verwarmingsvermogen word aangepast

Wat is een (PI) intelligente sturing? PI sturing zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat en hij houd de ruimte op een constante temperatuur. Door de PI sturing wordt er om de 4 seconden een berekening gemaakt en verwarmingsvermogen word aangepast.

De PI regelt uw infraroodverwarmingssysteem automatisch en op basis van de optimale opvattingen van de regeltechniek toegesneden op uw eigen omgeving. Hij past de warmteafgifte van uw infrarood paneel aan op uw plaatselijke omstandigheden, wat inhoudt dat hij uw gewenste temperatuur op peil houdt en niet continu op 100% van zijn vermogen blijft opwarmen als die energie niet nodig is. Dat is de reden waarom onze PI sturing uniek is in zijn soort.
Al onze infrarood panelen kunnen zowel bedaard al draadloos aangesloten worden aan de thermostaat. Met deze flexibele toepassing kan een infrarood verwarming in eender welke ruimte gemakkelijk geïnstalleerd en bestuurd worden. Niet enkel heeft u bij ons een keuze uit draadloze thermostaten maar u kan ook kiezen uit onze ruime aanbod van draadloze Domotica systemen.
Al onze infrarood panelen zijn voor 90% compatibel met de meest voorkomende domotica systemen. Heeft u nog geen domotica en wenst u deze aan te schaffen? wij bieden een ruim aanbod aan domotica systemen, deze slimme besturingssystemen zijn in de meeste gevallen draadloos en zijn compatibel met u huidige installatie.

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw huis?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be