VRAAG VANDAAG NOG logo gezondverwarmen EEN GRATIS OFFERTE AAN! ALLE PRODUCTEN
Google Rating
4.9
Based on 168 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 20 reviews

Terrasverwarming gezond en zuinig

Geniet van de warmte van infrarood verwarming

De dagen worden stilaan warmer en de eerste werken in de tuin zijn een feit. Natuurlijk wil je na het harde werk dat je gedaan hebt, genieten in de gezonde buitenlucht. ‘s Avonds kan het echter nog erg fris zijn waardoor je niet altijd kan genieten van je tuin. Met onze terrasverwarmers kan dit wel want ze verwarmen terrassen, poolhouses, feesttenten en buitenkamers op kille dagen.

Korte golf infrarood verwarming is ideaal voor buiten op uw terras of patio. Het is niet windgevoelig en creëert een aangenaam warmtegevoel, net alsof de zon schijnt. Korte golf infraroodpanelen geven een rood of een geel licht af. Hoe roder het licht…hoe warmer de straling. Bovendien is de korte golf infraroodstraling perfect opgewassen tegen buitenwind en kan u langer van de aangename warmte genieten.

infrarood verwarming

Hoe werkt infrarood terrasverwarming ?

Infrarood terrasheater werken op basis van korte golf infraroodstraling en elektriciteit. Originele korte golf infrarood lampen zijn zeer krachtig en geven de meeste warmte. Als u een moeilijk op te warmen terras heeft, kan u best kiezen voor deze oplossing. Deze korte golf infrarood lampen produceren meer licht dan de standaard en goedkopere infrarood lampen maar daar staat wel een zeer hoge prestatie tegenover. Deze lampen zijn niet zo windgevoelig en hebben een levensduur van "10.000 uur". Als je wil dat de ruimte voldoende wordt verwarmd, adviseren wij om zeker voor deze lampen te kiezen. Het grootste deel van onze terrasverwarmers zijn eveneens waterdicht en kunnen dus perfect met weer en wind buiten hangen. Geniet langer van het buitenleven, ook bij kouder weer.

Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden? Met onze gemakkelijk te verplaatsen toestellen kan u op elk moment van het buitenleven genieten. Kies voor een echte infraroodlamp en geniet van een zeer aangename straling.

terrasverwarmers maken het aangenaam om op koudere dagen van je tuin of terras te genieten. We bieden kwaliteitsvolle infrarood stralers aan en dit aan de scherpste prijs op de markt. Met een elektrische terrasverwarmer hoef je niet meer te sleuren met gasflessen en kan je in alle veiligheid genieten van aangename infrarood straling. Wil je een infrarood verwarming aan het plafond of tegen de muur? Of toch liever een staand model dat je kan verplaatsen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid gamma aan grote merken en bieden de beste modellen aan.

Terrasverwarming met verlichting

Gezond verwarmen heeft een licentie om alle toestellen om te bouwen naar een terrasverwarmers met (led) verlichting. Naargelang uw licht behoefte kan u kiezen voor een directe of indirecte led verlichting. Verlichting en paneel kunnen apart van elkaar aangestuurd worden waardoor u enkel het gedeelte verwarmt en verlicht waar u op dat moment zit. Aangezien 90% van de thermostaten en bedieningspanelen draadloos werken hoeven er geen kabels getrokken te worden van het infrarood toestel naar de bediening. Wil u meer weten over led verlichting op uw infrarood verwarming? Neem een kijkje naar alle mogelijke toepassingen.

Kort samengevat: terrasverwarmingen op basis van infrarood zorgt ervoor dat je sneller en langer kan genieten van je terras. Dankzij deze infrarood verwarming kan je je sociale leven het hele jaar door actief houden...wie zegt er nu nee tegen een leuke winterbarbecue?

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw terras?

Onze experten geven u graag merkonafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw terras en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be