terrasverwarming kopen?

Terrasverwarming met infrarood

praktische informatie over infrarood terrasverwarmers
Terrasverwarming maakt het aangenaam om op koudere dagen van je tuin of terras te kunnen genieten. We hebben kwaliteitsvolle infrarood terrasverwarming aan de scherpste prijs op de markt. Bij een Met een electrische terrasverwarmer heeft u geen gedoe met gasflessen, en kan je in alle veiligheid genieten van de aangename infrarood straling. Wil je een plafond of wand terrasverwarmer of toch liever een staande die je gemakkelijk verplaatst? Dan ben je bij ons op de juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebereide gamma aan grote merken en beste moddelen. Vraag vandaag een offerte aan en krijg 10% korting op u aankoop.
Korte golf infraroodverwarming is ideaal voor buiten op uw terras of patio. Het is niet windgevoelig en creëert een aangenaam warmtegevoel, net alsof de zon schijnt. Infrarood kent verschillende toepassingen en naargelang de grootte van uw terras kunnen onze experten u de juiste oplossing bieden.
Met de handige thermostaat of afstandsbediening kan elke gedeelte op uw terras individueel aangestuurd worden. Aangezien 90% van de thermostaten en bedieningspanelen draadloos werken hoeven er geen kabels getrokken van infrarood toestel naar de bediening.
Infrarood terrasverwarming is zeer gemakkelijk te installeren. U kan ervoor kiezen om uw infrarood verwarming door onze gespecialiseerde techniekers op te hangen. Bij deze keuze geniet uw in de meeste gevallen van een BTW voordeel. Lees alles over de BTW voordeel.
Bent u zelf handig genoeg? Dan kan u ervoor kiezen om zelf de infrarood toestellen op te hangen. Neem een kijkje op onze DIY pagina
Gezond verwarmen heeft een licentie om alle toestellen om te bouwen naar een infrarood terrasverwarming met (led) verlichting. Naar gelang uw licht behoefte kan u ervoor kiezen om een directe of indirecte led verlichting. Verlichting en paneel kunnen apart van elkaar aangestuurd worden. Wil u meer weten over led verlichting op uw infrarood verwarming? Neem een kijkje naar alle mogelijke toepassingen.

Benieuwd naar de infrarood mogelijkheden voor uw terras?

Onze experten geven u graag merkenafhankelijk advies en denken mee over een oplossing op maat van uw woning en budget.

openingsuren

Showroom enkel open op afspraak. Hieronder mogelijke uren om onze showroom te bezoeken


Maandag - Vrijdag

900 - 1700


Zaterdag

1000 - 1700

Adres

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken en heeft voldoende parking voor de deur


Gezond Verwarmen
Hoogstraat 5
2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver


Telefoonnummer: +32 15 63 89 58

E-mail: info@gezondverwarmen.be